Nu är våren här med blommor och fotboll


Magnolian är väl lite av vår stolthet på kolonilotten. Det dröjer ett tag innan den blommar, men den är vacker nu också med sina knoppar.

I helgen var jag på kolonilotten och för första gången i år tog jag av mig jackan och körde ett pass och röjde gamla växter. Snön var borta och små vårblommor har slagit ut. Även om värmen försvann i går, fick vi känna lite varma vindar några dagar och förhoppningsvis är den tillbaka snart.

Ett annat vårtecken är att fotbollssäsongen har dragit i gång. I måndags spelade Hammarby sin första seriematch för i år och vi var många som tagit oss till Södertälje. Tyvärr fick vi sämsta tänkbara start med förlust mot Assyriska. Känns jobbigt när man peppat så, men vi tar nya tag och ser fram emot hemmapremiären på måndag.

Här lite vårbilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s