Global BDS Day of Action 2011 – 30 mars

På onsdag nästa vecka, den 30 mars, är det Jordens dag – Land Day – Yom al-Ard och som alltid kommer det att ordnas aktioner i över hela världen. Sedan 2009 är dagen utnämnd till Globad BDS Day of Action. Här kan du se vad som planeras i olika länder: http://bdsdayofaction.net/

I Sverige uppmärksammar vi att Coop samarbetar med företag som säljer produkter som producerats på illegala bosättningar på ockuperat område, till exempel Soda Stream om frukt och grönt från Carmel Agrexco. Se rapporten Ockupation MedMera.

Det kommer att bli flygbladsutdelning och namninsamling utanför Coop-butiker i bland annat Stockholm, Malmö, Göteborg, Varberg och Skövde. Fler orter kommer till hela tiden, håll dig uppdaterad genom att gå med i Facebookeventet för 30 mars: http://www.facebook.com/event.php?eid=188659574512647#!/event.php?eid=188659574512647 eller på PGS hemsida.


Från 30 mars förra året på Medborgarplatsen. Foto: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s