sannolikhet

Så fasansfullt att läsa om katastrofen i Japan. Värsta mardrömmen har besannats. Det är svårt att tolka informationen kring vad som hänt och händer med kärnkraftverken och bilderna är så fruktansvärda att man nästan får panik bara av att tänka på det. Att det är mycket mycket allvarligt går inte att ta miste på, och att det kan bli värre. Människor måste vara fruktansvärt rädda.

Bästa stället att få nyheter om vad som händer är på twitter. Jag har haft det i många år, men det är nu senaste månaderna som jag verkligen har kommit att uppskatta det. Många är fantastiskt bra på att skicka vidare nyheter snabbt. Och spännande med alla diskussioner som blir, trots att det är så korta meddelanden man kan skriva.

Jag har alltid varit motståndare till kärnkraft och jag hoppas att det här nu kan få förespråkarna att tänka om. Att folk nu inser att det osannolika faktiskt kan hända. På Facebook länkas det nu flitigt till Tage Danielssons Om sannolikhet från 1979. Tage Danielsson var fantastisk, politik och humor och allvar på en gång.

En reaktion på ”sannolikhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s