tidning klar för tryck

Äntligen klar. Årets första nummer av Palestina Nu blev för några timmar sedan klar att skicka till tryckeriet. Man har en chans till att hitta fel när tryckeriet skickar ett färgprov. Men då ska det gå fort. Jag tycker att det blir ett riktigt bra nummer. Fina foton från det israeliska fotokollektivet Activestills som vi också skriver om. Fotografer och aktivister. Grymma är de!

Sen har vi en hel del kring det som hänt i Tunisien, Egypten och i andra länder och hur det kommer att påverka Palestina. Per Gahrton skriver om det i sin ledare och Johanna har intervjuat unga palestinier om deras syn på saken. Sen blir det som alltid en del BDS – om Coop och ICA som samarbetar med företag som verkar på ockuperad mark. Och en hel del annat.. Skönt att den är klar – och jag vänjer mig aldrig, har alltid en lite nervös känsla i magen tills den kommer från tryckeriet. Och som sagt, mycket bra läsning att se fram emot. Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s