Sjövik 2011

I går hade vi möte för att planera årets Sjöviksseminarium. Det känns fantastiskt kul att det blir av i år igen, det åttonde i ordningen om jag räknar rätt. Tre dagar i vacker omgivning med intressanta föredrag och massor av diskussioner om Palestina och Israel. Spännande gäster från Palestina, Israel och andra länder och deltagare från flera olika organisationer och delar av landet.

Vi kommer snart att börja sprida information om innehållet och hur man kan anmäla sig. Programmet är inte klart än och vi vet ännu inte riktigt vilka organisationer som är med och arrangerar i år. Men det brukar vara bland annat Palestinagrupperna, Broderskap, Kristna Freds, Sjöviks Folkhögskola, Judar för Israleisk-Palestinsk Fred, Palestinska föreningen i Stockholm och Bilda. Datumet är i alla fall satt till 4-6 juni och temat för helgen blir Fred och Motstånd.

Här bloggade jag om Sjövik 2010, 2009, 2008, 2008/2, 2008/3 och 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s