våren som kom av sig

Årsta i morse

Vilket galen dag det var i går. Jag kände mig ganska grinig på vägen hem från jobbet när jag insåg att bussarna i Årsta inte kommit igång – tills beskedet om Mubaraks avgång kom, då kändes väder och busskaos plötsligt som små, om inte obefintliga problem.

Men det var tufft att vakna i går morse och se att vintern börjat om. För bara några dagar sedan hördes fågelkvitter och asfalten hade blivit synlig. För en vecka sedan spelade Hammarby första träningsmatchen för säsongen, visst var det kallt, men det kändes som ett steg närmare våren.

Promenaden till jobbet i snöstorm i går vill jag inte uppleva igen på väldigt länge. Även om det är bländande vackert i dag med strålande sol och gnistrande vit snö.

Vaknade tidigt i morse och satte på mig varmaste kläderna för att se på Bajens andra träningsmatch mot BP på Torvalla IP i Handen. Höll utkik på hemsidan om matchen verkligen skulle spelas och så var det tänkt. Supportrar var på plats och killarna ombytta. De hann börja uppvärmningen innan beskedet kom. Planen var för hal, så matchen ställdes in eftersom skaderisken var för stor. Ett klokt beslut känns det som, men så klart jobbigt när man nu hade tagit sig hela vägen dit.

Nu blev det fotboll på tv istället med datorn i knät.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En reaktion på ”våren som kom av sig

  1. Xenia

    Hej Anna
    Jag tycker det är tråkigt att vintern börjar om från början. Jag hade önskat det blev sol och snön åka bort. Men nu var det inte så. Det blir inte som man tänkt sig. Men det är bara februari nu ändå. Tack för det du skrev. Det blir jag jätte glad över. Det visar att du bryr dig om mig. Tack för det. Ha en bra dag! Det är ju ändå alla hjärtans dag. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s