Fotboll i februari

Foto: Anna Wester

Längtan efter att Superettan skall dra i gång är enorm just nu. När det är stressigt i tillvaron längtar jag extra mycket efter att få koppla bort allt annat för en stund och bege mig till Söderstadion för att se Hammarby spela och umgås med sköna människor.

I helgen gick längtan in i en ny fas när det var dags för årets första träningsmatch. Bajen mötte först Degerfors och sen Väsby United på Torvalla IP i Handen. Jag hade en idé om att se båda matcherna, men efter den första – som vi tyvärr förlorade – var fötterna stelfrusna trots varmaste skorna. Iskallt var det. Men jättekul. Ja, inte resultatet då, men att få se en Bajenmatch igen.

I dag fick alla Hammarbyare ett glädjande besked. Paulinho kommer tillbaka till Hammarby!! Underbart tycker jag. Paulinho var den första jag intervjuade när jag började mitt uppdrag för hemsidan. Jag var supernervös och hade med mig mina vänner Kim och Sheila som skulle tolka från portugisiska, men de fick göra hela intervjun och jag spelade in så översatte vi sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s