Ännu ett årskifte med flyttröra

Det är ju lite som att komma hem, att komma tillbaka till Solhuset. Men med blandade känslor.

Nu blir det en bussresa extra från Slussen igen. Den längre vägen med 2:an, eller chansa på 55:an som ibland inte kommer – det blir frågan varje morgon.

Drömmer om ett årsskifte med tid och ro för att göra bokslut och projektrapporter. Tredje året i rad när vi sitter i med massor att göra och mer eller mindre kaos runt oss.

Som jag skrivit tidigare har vi ju flyttat tillbaka till Solidaritetshuset nu. Och som jag också skrivit tidigare, så är här långt i från klart och det gör att allt tar mycket längre tid än vad det skulle behöva göra. Det är frustrerande. Plötsligt lägger internet ner, hundra samtal till Telia för att få lov att lyssna av den fasta telefonen från en annan telefon.

Biblioteket står i kartonger än så länge

Men det gäller att inte tänka för mycket på det utan istället försöka tänka positivt. Framför allt skall det bli trevligt i vår, när vi kan ha vår fest på gräsmattan som vi brukar, när vi kan ta lunchen med oss ut eller ta båten över till Hammarby Sjöstad och äta på någon trevlig restaurang. Sen är ju promenaderna längs vattnet till Skanstull väldigt trevliga – på sommaren!

Vi har bytt våning. Min arbetsplats känns harmonisk.

I morgon är det röd dag och det känns trevligt med lite helg så där mitt i veckan, men lite stressande också eftersom det är mycket att göra.

I går hade vi ett trevligt möte här för medlemmar i Stockholm. Vi diskuterade vårt BDS-arbete i allmänhet och framför allt butikskampanjen. Mycket är på gång och kommer att presenteras inom en inte allt för lång framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s