Lite tankar på julaftonsmorgonen

I dag skulle de tre visemännen inte kunna ta sig fram till krubban i Betlehem. Muren står i vägen.

God Jul alla vänner som firar. Och ni andra hoppas jag får känna av julefriden. Mina tankar denna julaftonsmorgon går till Jesus födelsestad som i dag är omringad av murar, vägspärrar och bosättningar. Såsom alla palestinska städer och byar. Jag kommer aldrig att ge upp kampen för det palestinska folkets frihet.

Mina tankar går också till alla ensamma här i Sverige, till alla barn som tvingas fira jul med föräldrar som dricker för mycket alkohol och till alla som inte har råd att ge varandra julklappar. Kampen för rättvisa här hemma fortsätter också.

Jag önskar alla en skön ledighet och en fin jul. Jag skall först träffa Hammarbyfamiljen klockan 12 vid Nackastatyn på Söder. En fin tradition. Sen skall jag umgås med min familj och äta god vegansk julmat.

Aftonbladet: Du är inte ensam, du lilla alkisbarn

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 reaktioner på ”Lite tankar på julaftonsmorgonen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s