tillbaka i verkligheten

Nu är jag hemma efter en veckas semester med sol, bad, deckare och god mat. Jag brukar ju inte bara dra från allt, men nu behövde jag det av olika skäl. Och det var fantastiskt skönt och nu känner jag mig fulltankad med solenergi. Jag har inte saknat kylan och Sverige. Men jag har faktiskt saknat bloggen. Det ingick i semesterplanerna att inte ta med mig stora kameran, ville inte släpa på den och hela tiden tänka fastna i bildkomponerande. Ångrade mig såklart flera gånger, men min lilla Canon funkade bra den också.

Jag läste naturligtvis nyheterna när jag var borta och hade flera gånger lust att gå in och kommentera kring vansinnesdådet i Stockholm och den efterföljande debatten. Men internetuppkopplingen var dålig och jag kunde inte sätta mig in tillräckligt för att skriva något smart.

Mina tankar har varit hos de vänner som tvingats ägna dygnets alla timmar åt att ta avstånd ifrån något som de egentligen inte har något med att göra.

Saknar redan solen, värmen och havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s