en intensiv vecka – snart seminarium

På fredag åker jag på en veckas semester och plötsligt inser jag att det är massor som måste göras innan dess. Mest roliga saker, men ändå. När jag är borta går flytten från Slussen till vårt gamla Solidaritetshus som nu är renoverat och fint efter mögel- och vattenskador. Så skrivbordet måste packas i hop. Det är saker som skall upp på hemsidan, brev som skall skrivas och möten som skall ordnas.

Shir Hever som jag skrivit om tidigare, är på plats i Sverige nu och klockan 18 har vi ett seminarium på Klara Konferens där han skall tala. Läs mer.

Om jag hinner skall jag skriva lite kring Wikileaks, men tills dess rekommenderar jag Linderborg och Guillou:
Åsa Linderborg: Varför är Assange skurken?
Jan Guillou: Underrättelsearbetet – ett svenskt hönshus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s