tidning, tidning, tidning..

Det är mycket att göra på jobbet nu. Många bra saker som händer de sista veckorna i november. Den här veckan pågår bland annat kampanjen för rätt till utbildning (se affischen och länken i förra inlägget).

Så har jag påbörjat arbetet med Palestina Nu nummer 4. Det blir en hel del om Ship to Gaza, ett bildreportage av Kim som var med på en av båtarna, intervju med henne och en krönika av Henning Mankell. Sen blir det som alltid, en hel del om BDS. Vi har styrelsemöte i helgen så det skall förberedas också.

En del trevliga bjudningar på gång i veckan också, får väl återkomma till det.

Har varit uppe tidigt i dag för att skriva artiklar som borde varit klara redan. Jag gillar att lägga mig riktigt tidigt och sen ställa klockan på fem. De flesta gör ju tvärtom, men jag tycker att morgonen inspirerar. Det har inte funkat så bra senaste tiden dock, för mörkret gör ju att man vill lägga kudden över huvudet och somna om vilken tid klockan än ringer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s