årets fotbollsfest på Söderstadion

Det blev inget guld för Hammarby i Svenska Cupen i går, men det blev en fotbollsfest att minnas för alltid. I åttio minuter levde hoppet om att vi skulle kunna klara av Helsingborg, spelarna kämpade verkligen och stod emot länge. Men till slut kom målet och vi lyckades inte få in något.

Men det var en fantastiskt stämning på Söderstadion med över 12 000 grönvita Hammarbyare i alla åldrar, som sjöng hela matchen. Och spelarna blev hyllade för sin insats efteråt. Det var underbart att vi fick ha finalen att se fram emot och jag är stolt, trots att det inte blev något guld. Och det var en speciell känsla på Södermalm innan matchen, var och varannan klädd i grönvitt och många började prata spontant om matchen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s