Än finns det hopp..

I dag skulle Ghali ha utvisats till sitt ovissa öde i Libyen. I går vaknade media och en hel del andra personer som förfasas över att migrationsverket tänker utvisa en oppositionskritiker till Libyen. DN gjorde den här artikeln i går.

Ghalis vänner här i Stockholm (de flesta som han lärt känna är ju i Umeå) åkte till flygplatsen tidigt i morse och jag har haft en klump i magen hela morgonen, väntat på ett sms.. så kom det nyss. Utvisningen har inte kunnat genomföras på grund av att Migrationsverket slarvat bort hans id-dokument.

Puh! Skönt. Lite tid att jobba på för advokaten.

Än finns det hopp alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s