Jobbigt avsked

En av mina allra närmaste vänner bor numera sedan några år tillbaka i Boliva och jag tycker att det är jättejobbigt. Från att man hörts vare jag under hela sin uppväxt och även sedan vi blev vuxna, är det kontakt via skype som gäller. Det är så himla långt till Bolivia också.

I går kväll var jag på hej då-fest för en annan av mina allra närmsta vänner som nu flyttar till Chile för att plugga i fyra år. Jag är glad för hennes skull, hon har ju släktingar och vänner där och skall plugga film, hur grymt som helst. Men just nu tänker jag mest på mig själv och känner att det är riktigt tufft och jobbigt att hon inte skall finnas här varje dag. Tur att det finns Skype och Facebook nu för tiden.

Så nu får jag på allvar börja planera min resa till Latinamerika, Chile, Bolivia och Brasilien, för att hälsa på en god vän i varje land. Det skall bli helt fantastiskt att åka dit och nu är det faktiskt möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s