Magi på Söderstadion

Var precis på väg att gå och lägga mig när jag kom på att hela helgen har gått utan ett ord på bloggen. Även veckan passerade väldigt fort, full fart från morgon till kväll varje dag, både på jobb och privat. Så min kära lilla blogg hamnade i skymundan. Det känns inte bra, så jag tänker skriva några rader innan jag lägger huvudet på kudden..

Veckans höjdpunkt var i alla fall helt klart säsongens Bajenmatch – semifinal mot Kalmar i Svenska Cupen på Söderstadion. Det var en magisk stämning hela kvällen och det blev en sjukt spännande match. Efter full tid stod det 2-2 och under 30 minuters förlängning blev det inget mål alls. Så det avgjordes på straffar – och Hammarby vann med en straff.. Det var sån enorm glädje efteråt. Nu möter vi Helsingborg i finalen och vinner vi får vi spela i Europa nästa säsong – kommer vi tvåa och Helsingborg vinner SM-guld får vi också den chansen.

13 november är finalen, en underbar avslutning på en dålig säsong i Superettan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s