God morgon!

Vaknar av att solen skiner in genom fönstret och ser att snön ligger kvar trots att det bara är oktober. I dag skall jag gå på fotboll, det känns ju lite konstigt men sista matcherna brukar det vara varma jackan som gäller. Så har jag beställt en resa till solen i december – det känns fantastiskt att ha det och se fram emot.

Sitter och tittar på Nyhetsmorgon och inser att det har varit så många tragiska nyheter den senaste tiden. Så hemskt med skjutningarna i Malmö och att läsa polisens uppmaning att ”mörkyade skall vara försiktiga”, det känns så sjukt. Och tankarna går ju tillbaka till tidigt 90-tal och frustrationen över Ny Demokratis intåg i Riksdagen och Lasermannen som satte hela Stockholm i skräck. Jag vill verkligen rekommendera alla som inte redan läst Lasermannen – Gellert Tamas bok, att göra det. Boken lägger verkligen pusslet som visar att Lasermannen verkade i ett sammanhang. Situationen nu är ju slående, med ett nytt rasistiskt parti i Riksdagen.

Jag har några YouTubeklipp som jag vill lägga upp från aktivistaktioner i Canada och USA, men WordPress strular, låter mig inte lägga upp bilder heller. Om det inte nu är min dator. Jag försöker igen lite senare, men ger upp tillfälligt. Försökte i går kväll också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s