Hej då-mingel

I går var jag på Palestinska Generaldelegationens kontor vid Rådmansgatan och sa hej då och önskade Antoinette Sedin lycka till i Danmark. Efter 27 år vid delegationen i Stockholm lämnar hon för att istället representera Palestina i Danmark. Det var sorgligt och känns konstigt, eftersom hon alltid varit där och vi har gjort mycket tillsammans genom åren. Salah Abdel Shafi har ju också lämnat Stockholm och sitt uppdrag som generaldelegat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s