Landskrona tur och retur


Mitt trevliga resesällskap – delar av hemsidesredaktionen för hammarbyfotboll.se. Klockan 6.00.

Det var en lååååång resa till Landskrona i går, tur och retur. Vi var tillbaka på Gullmarsplan 20 timmar efter att vi åkt därifrån på lördagsmorgonen klockan sex. Men det var värt. En väldigt lyckad bortaresa!

Tack vare trevligt sällskap, fina möten med sköna Hammarbyare och inte minst en vinst – så blev det ännu ett minne att lägga till mina Bajenäventyr. 1-0 blev det och det var Sebastian Castro Tello som gjorde målet.


”Castro, Castro ge oss en sång!”

Det enda negativa var mötet med Skånepolisen som helt tycktes sakna strategi för sitt agerande. Istället för att hålla undan de Landskronasupportrar som stod och hetsade mot Bajensektionen och se till att klackarna hölls från varandra, så pressade sig fullt kravallutrustad polis upp i en smal trappa och upp på vår läktare där de grep personer helt godtyckligt.


Det var svårt att få ögonkontakt med poliserna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s