Höstvackert på kolonilotten

Det är inte bara fotbollssäsongen som lider mot sitt slut, så gör också koloniträdgårdssäsongen. Nu är det dags att stänga för sommaren, några vackra höstdagar är säkerligen kvar men helt plötsligt kan det ju vara snö också. Det har ju redan snöat både i söder och norr.

I dag var jag på kolonilotten (Eriksdalslunden) och drog lite ogräs. Det fanns så fantastiskt vackra färger i trädgården! Jag hade ingen annan kamera än min Iphone, men det funkar ju det också när man måste. Efter den långa dagsturen till Landskrona så kände jag mig rätt seg i dag, men bestämde mig efter mycket funderande för att åka dit och njuta lite av solen. Jag är glad att jag gjorde det, för det gav verkligen energi.


Jag har aldrig sett sådana här frön, eller vad man nu kallar det, på Magnolian


Prydnadsgräs framför Magnolian


Kungsljusen blommar fortfarande

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En reaktion på ”Höstvackert på kolonilotten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s