god morgon

God morgon, som alltid ställer jag klockan alldeles för tidigt när jag måste upp till något på morgonen. Bussen mot Landskrona avgår ju klockan sex från Gullmarsplan och jag satte klockan på halv fyra för att jag inte orkade packa i hop kamera och annat jag skall ha med mig i går kväll. Inser nu att jag kunde ha sovit lite till..

Nu får jag hålla mig vaken genom att surfa lite på datorn och dricka kaffe..

Annars gillar jag att vakna när det är mörkt och alla sover.. Har en lång resa framför mig nu, men det skall blir riktigt kul.

Forza Bajen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s