This I will miss

Nu börjar renoveringen och saneringen av vårt Solidaritetshus i Barnängen att bli klart. Det skall bli spännande att se hur det är, nytt och fräscht material. Tillbakaflytten är planerad till mitten av december.

Det känns lite sorgligt att flytta från vårt fina kontor här vid Slussen där jag verkligen har trivts. Att kliva ut på gatan här och vara så centralt har känts lyxigt och vi har aldrig fått så mycket besök till kontoret som under den här tiden. Gemenskapen i huset har också blivit bättre med ett gemensamt fikarum. Det positiva blir väl att vi kommer att spara pengar, för det har blivit många dyra luncher och en hel del spontanshopping efter jobbet.

Det känns också konstigt att flytta tillbaka till huset där jag blev så sjuk 2009 av mögel och fukt och där jag inte kunde gå in på ett år. Jag skall förbereda mig mentalt med en charterresa till solen i december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s