Bajenlördag

I dag är det en riktigt Bajenlördag och det är fantastiskt att se allt engagemang kring klubben som är nu. Vi skall möta Syrianska på Söderstadion klockan fyra. Jag har fått frågor från folk som inte är så intresserade av fotboll men som förstått att Hammarby är viktigt för mig, om vi har möjlighet gå upp i Allsvenskan igen till nästa år och svaret på det är väl tyvärr att det är kört. Det blir ett år till i Superettan. Men vi är i semifinal i svenska cupen och skall möta Kalmar den 27:e oktober och det vore ju helt fantastiskt om vi kunde vinna den matchen så det blir final.. och ja, det drömmer vi om nu.

Hammarby fotboll har ekonomiska problem och alla fantastiska supportrar stöttar på olika sätt. Några supportrar har tagit initiativ till att starta föreningen Bajen Aid som bland annat ordnat en insamlingsfest på Debaser. I dag blir det auktion på Hovet innan matchen och det är massor av kultprylar som skall under klubban. (kolla in listan på objekt på Bajen Aid) Vi får även finbesök från Hollywood – Alexander Skarsgård kommer för att ge sitt bidrag. Han är tokbajare och har hjälpt till förr.

Jag har planerat att vara med på detta sedan länge, så jag är lite ledsen för att det krockar med ett viktigt möte med Palestinaaktivister – jag drar till mötet nu på morgonen, sen till Bajen och sen tillbaka.

Forza Bajen!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s