PGS på bokmässan, men inte jag..

Jag är ledig i dag. Det är verkligen välbehövligt, för det har varit något varje helg den senaste tiden. Och jag känner att valet verkligen har påverkat mig negativt.

För första gången på sju år är jag inte på Bokmässan i Göteborg. Det känns faktiskt konstigt, men väldigt skönt också och bra att andra håller i det den här gången. När jag tittar på bilderna från Internationella Torget kan jag direkt framkalla känslan hur det är att stå där.

Intensivt och spännande. Alla möten och så mycket intressanta saker att lyssna till. Men tufft också att vara fyra dagar i den miljön. Brukar vara helt slut efter.

Palestinagrupperna är på plats med en liten monter på Internationella Torget. Där finns vår alldeles färska BDS-rapport som kom från tryckeriet i veckan. Den ger en bakgrund till BDS-arbetet med jämförelser från kampen mot apartheid i Sydafrika och den ger väldigt konkreta tips på hur man kan jobba med bojkott, desinvestering och sanktioner. Är du på plats så lyssna på när rapportförfattarna Johanna Wallin och Jonatan Stanczak tillsammans med PGS ordförande Per Gahrton berättar om den på Stora Scenen (Internationella Torget) klockan fyra i eftermiddag.

Johanna skickade detta foto på montern nu på morgonen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s