Fred och Motstånd – Nu e den här!

I går så kom den då äntligen från tryckeriet, årets temaskrift Fred och Motstånd. Det var den jag jobbade med när jag var i Palestina – tillsammans med Catrin Ormestad som också skrivit och fotat. Eva Byberg har gjort layouten. Sen har ju mina kära kollegor på PGS hjälpt till med allt möjligt, korrekturläsning, bildval etc.. Genom den israeliska aktivistorganisationen ActiveStills har vi ett jättebra bildmaterial i tidningen.

Den handlar alltså främst om människor som genom ickevåld arbetar för fred i Israel och Palestina. Det var så fantastiskt kul att göra just den här tidningen, att träffa alla dessa fantastiska människor. Det om något ger hopp. Och jag önskar så att de kunde få än mer stöd från omvärlden.

2 reaktioner på ”Fred och Motstånd – Nu e den här!

  1. karin Nordlander

    Hej Anna,det var ett bra nummer av tidningen konstigt att fredsaktivisten Jonathan Pollack stannar i israel när han säger att han hatar landet…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s