deadlines

I måndags kände jag panik över att ha så många deadlines för stora viktiga saker den här veckan. I dag skall vår tvåårsansökan för informationsbidrag lämnas in till Forum Syd och på söndag går temaskriften till tryck. Men nu några timmar innan Forum Syd stänger, kan jag konstatera att vi genom ett fantastiskt samarbete har läget under kontroll. Ansökan ligger med alla dess bilagor bredvid mig och jag kan pusta ut.

Även tidningsmakandet går enligt planerna. Fick i går en pdf av Eva som gör layouten med ett första utkast av FRED OCH MOTSTÅND som den skall heta. Och jag tycker den blir jättefin och jättebra! Men det är alltid nervös så här i slutskedet..

Till Bok- och biblioteksmässan skall vi, om nu allt går som det ska, ha en nytryckt temaskrift och en nytryckt rapport om BDS – bojkott, desinvestering och sanktioner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s