Iphone sammanförd med sin ägare och jag fick fina blommor

Hittade en Iphone på Gullmarsplan i dag. Nästan på samma ställe som jag blev bestulen på min för några veckor sedan. Jag hittade ”pappa” i kontaktlistan och ringde upp. Nu är den tillbaka hos ägaren och det kändes så bra att det var jag som hittade den och fick möjlighet att lämna tillbaka den. En Iphone är ju inte bara en telefon, man har så mycket personligt där i och jag var så knäckt när jag blivit av med min.. Hade önskat att någon hittat den och ringt upp – men den blev ju stulen så chansen att det skulle hända då var ju noll. Om någon undrar, så har jag en ny nu..

Ägaren blev såklart jätteglad och jag fick de här fina blommorna som tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s