nötterna inhandlade och sista intervjun bokad

Så närmar sig då den här resan sitt slut. Det blev lite glest med bloggandet på slutet, eftersom jag använt varje stund vid datorn för att jobba med mina artiklar.. Det är kul. Jag har försökt att gå runt och handla lite, men det är inte lätt i den här värmen. Man blir snurrig ganska snabbt. De senaste två dagarna har det varit hetare än någonsin och så även i dag. Jag har fått en del beställningar på nötter hemifrån och det är nu fixat, massor av supergoda nötter inhandlades i går i Ramallah!!

Snart skall jag bege mig till det sista mötet för tidningen, en kristen präst som skall berätta om KAIROS – ett upprop från kyrkoledare i Jerusalem till omvärlden att aktivt agera mot ockupationen. På PGS hemsida finns uppropet på svenska: KAIROS på Svenska.

Jag ser fram emot att komma hem och träffa dem jag saknar, men längtar inte direkt till Sverige. Hade gärna stannat längre, men det är mycket jobb som väntar där hemma..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s