sover gott..

Det är någonting med luften här som gör att jag sover bättre än jag någonsin brukar.. Så har det alltid varit. Eller så är det alla intryck och de intensiva dagarna som gör det.. Hemma brukar det vara tvärtom, när det händer mycket och jag är trött brukar det vara svårt att sova..

Vaknade tidigt och då var det som att texter hade formulerat sig i huvudet medan jag sov.. så nu måste jag skriva så tangentbordet glöder innan vi skall ut på två demonstrationer, Kvinnor i Svart och Sheik Jarrah.. Berättar mer om det i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s