vintertid i Ramallah men inte i Jerusalem..

Jag skrev ju i går att det var lite förvirring med tiden. Det är nämligen så att Palestinska myndigheten i Ramallah bestämt att man ändrar till vintertid första dagen på Ramadan, alltså i dag. Men i Jerusalem är det ju Israel som bestämmer över tiden – så palestinier där (och internationella) som åker mellan Västbanken och Jerusalem får hålla reda på två tider. Och alla verkade inte ha riktigt koll på att det var beslutat så, och jag fick som sagt höra det sent i går kväll. Både jag och Yvonne hade två olika möten i Ramallah på morgonen, så vi åkte så att vi var där den bestämda tiden fast Jerusalemtid för säkerhets skull och var beredda att vänta i en timme..

Det ordnade sig dock – Hind som jag skulle möta hade tänkt på detta och var på plats.. får berätta mer sen. Är på PGS och Diakonias kontor i Beit Hanina och skall gå nu..

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s