god morgon

Jag har sovit jättegott i natt. Det är ju inte alltid man gör det första natten borta. Så jag vaknade tidigt, jättepigg och har druckit kaffe på balkongen med Yvonne som har gett sig iväg till Gaza. Jag har inte något tillstånd att resa in dit, så det blir inget Gazabesök för mig den här gången.

Taha hämtade på flygplatsen i går och det var så fint att se honom igen. Han har varit ett så fantastiskt stöd alltid när jag varit här som ledare för olika grupper – när jag är med honom känner jag mig alltid trygg, en klippa som fixar allt och en bra vän. Många svenskar brukar ju åka med hans taxi när de är i Palestina och han hälsar till allihop!! Han hade många nya historier om allt möjligt som jag fick höra under färden från Tel Aviv till Jerusalem. Snart kommer han förbi här och har köpt ett SIM-kort till mig som jag kan använda nu. Det är jätte dyrt att ringa från svenska telefonen, eller att ta emot samtal på den. Typ 30 kronor i minuten.

Jag har blivit förvarnad att det snart blir riktigt hett – uppemot 40 grader på dagarna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s