Semestern är slut.. mailboxen full.

I dag är jag tillbaka på kontoret efter en lång och skön semester. Fick bästa tänkbara avslutning när Bajen vann med 3-0 över Trollhättan på ett kokande Söderstadion. Underbart!! Det känns fint att börja jobba också, även om det är lite förvirrat så här första dagen. Jag tycker att jag haft koll på mailen, ändå har jag suttit sedan i morse och gått igenom – med lite avbrott för annat – och inboxen visar fortfarande 720 olästa.. Det mesta av dem behöver ju inte besvaras, men är rädd att missa något så jag skall ta mig igenom allt.

Det är en spännande höst som väntar, med temanummer av Palestina Nu och inte minst enkät och utfrågning inför riksdagsvalet.

I fredags sa vi hej då och tack till Mr Salah Abdel Shafi som varit palestiniernas representant i Sverige under de senaste åren. Han kommer nu att flytta till Berlin och vi vet ännu inte vem som kommer som ny till i Stockholm. Vi är många som kommer att sakna Salah.

En reaktion på ”Semestern är slut.. mailboxen full.

  1. En annan har ännu semester, jag och min familj spenderade 21 och 22 juli i Stockholm. En kväll åkte vi ” Stockholm under broarna” besåg din koloniträdgård? från båten, Stockholm är en underbar stad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s