Så glad över mitt nya objektiv..

Jag har köpt ett nytt objektiv till min kamera. Något som jag funderat läääääänge på, men inte tyckt mig ha råd med. Det är 70-200 f2,8. Och jag är barnsligt lycklig över min nya ”leksak”. Jag hoppas att det kommer att glädja bloggens läsare framöver. Har testat det på lite blommor och i går fotade jag Bajens träning på Årsta till Hammarbys hemsida. Det gick bra. Lite ovant är det och ganska tungt, men när det väl blir bra så blir det jättebra. Får öva mycket nu i sommar..

Jag har ju börjat tycka att det är riktigt kul att fota med Iphonen också, gillar utmaningen att få till en bra bild med dåliga förutsättningar.. men nu har jag fått klara mig utan den ett tag efter att jag blivit bestulen på den.. Snart har jag en ny och då blir det lättare att hålla sig aktiv på de sociala medierna..


I kväll spelar Hammarby mot Falkenberg borta, sist blev det 0-0 så nu hoppas vi på tre poäng!!! Foto: Anna Wester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s