wow, vilket väder!


Fontänen i Nytorget Foto: Anna Wester

wow, måste man säga om den här värmen, det var längesen och det är häftigt. Så fantastiska kvällar. Men det är också jobbigt för många. Jag och många med mig skrev ovanligt mycket om vädret på våra bloggar i vintras. Det var första gången någonsin jag faktiskt hade ångest över kylan. Nu njuter jag, men inte precis när jag sitter vid datorn och skriver. Hjärnan är lite slöare än vanligt och fingrarna fastnar i tangenterna. Men jag skriver på en jätterolig intervju med en av spelarna i Hammarby..

I går var det fotboll på Söderstadion. VM är en sak, häftigt med så många bra matcher och så mycket fotboll och jag har haft riktigt trevliga (och mindre trevliga) stunder med vänner. Men Bajen och Söderstadion är något annat. Kärlek och passion som många brukar beskriva det. En fin kväll, men matchen var väl så där och det blev bara en poäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s