Skönt att höra politikerna prata till punkt..

Något som jag verkligen upplever som positivt med Almedalsveckan som jag följer från Stockholm, är att partierna får en dag var, en möjlighet att prata till punkt och välja vad de vill föra fram. Jag önskar att det kunde vara lite mer av det sen i valrörelsen. Även folk som inte orkar läsa partiernas egna program, måste på ett enkelt sätt få möjlighet att få lyssna till vad partierna vill säga och själva få analysera det.

I fortsättningen kommer vi främst att få se utfrågningar där journalister och andra ställer frågor, eller debatter där man antingen kastar skit på varandra eller tvingas till retorik som passar just i en debatt. Och i fortsättningen kommer vi förmodligen främst få se partierna uppträda tillsammans i block.

Sitter just nu och kollar in Nyhetsmorgon och imponeras verkligen av Maria Wetterstrand, hon är grym som politiker. Tycker det var väldigt starkt av henne att försvara Gudrun och Fis bränning av pengar.

Jag inser att jag ibland saknar inrikespolitiken där jag var mer engagerad innan jag började jobba med Palestinafrågan.. Men bara ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s