rosorna blommar

Nu blommar alla rosor på kolonilotten- har ännu inte kommit mig för att ta fina blombilder som jag lovat några av läsarna på bloggen (det kommer- och jag vet att andra bara vill läsa politik.. men nu har jag semester, då blir det en mix)- men här är lite vackra rosor som jag fångat med min Iphone.. Skärpan hamnar inte alltid där man vill dock, annars är det kul att fota med telefonen, en utmaning eftersom den är lite långsam också. Rosorna är vackra hur som..

En reaktion på ”rosorna blommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s