Inte på väg till Almedalen..

Jag eller Palestinagrupperna är inte i Almedalen den kommande veckan. Många har frågat. Vi brukar inte vara där, men omprövar det såklart varje år. Det är dels en ekonomisk fråga, kostar ganska mycket att vara där. Tänkte ett tag att jag skulle åka på egenhand, men vill vara hemma nu och verkligen ha semester. Juli är bästa tiden för mig att vara borta från kontoret.

Jag känner mig lugn i alla fall, säker på att Palestinafrågan kommer att diskuteras på initiativ av andra föreningar och hoppas att politikerna kommer att ta upp det också. Ship to Gaza kommer att ha ett fint program – kolla in det: Ship to Gaza på Almedalsveckan.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s