Brev till Ikea och sen semester..

Under många år jobbade jag som mest på sommaren, speciellt när jag pluggade på universitetet, då behövdes ju varje krona. Sen jag började på PGS har jag haft semester, men i början blev det inte så mycket och aldrig sammanhängande eftersom vi bara var två på kontoret då. Sen brukar det hända något i Palestina eller Libanon som gör att det blir akututryckningar.. Men nu kan vi hålla kontoret öppet hela sommaren samtidigt som alla kan vara lediga några sammanhängande veckor. I dag börjar min semester..

En del saker kvar att fixa som påbörjades i går.. Vi håller på att skriva ett öppet brev till Ikea som skall upp på hemsidan om ett tag. Vi har fått deras kommentar på Sveriges Radios avslöjande att de levererar till illegala israeliska bosättningar på Västbanken men inte till palestinska byarna och städer. De verkar ha väldigt dålig kunskap om situationen, så vi skickar bland annat med en karta som visar 1967-års gränser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s