trevlig helg å ta hand om varandra

Önskar alla vänner och andra (kan ju inte kalla mina politiska motståndare som hänger här för vänner väl..) en trevlig helg. Själv åker jag till Malmö för att fira vänners bröllop, det skall bli jättekul!! Men jag får alltid lite ont i magen inför dessa storhelger eftersom det också är suparhelger. De pratar nu på tvn om ungdomsfyllan – och det är alltid jobbigt att veta att det blir massor av slagsmål och övergrepp i kväll på grund av att så många är packade. Men värst tycker jag ändå det är för alla barn som vet att de har en helveteshelg framför sig, alltså de många barn och ungdomar som har föräldrar som dricker för mycket..

Man kan inte låta bli att tänka på det om man någon gång har jobbat på dagis och fritids..

Så ha en trevlig helg och ta hand om varandra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s