fotbollsfester – årets mål!


Laget kom till Debaser direkt efter matchen

Fortsätter att njuta av fotbollsfesten. Eller festerna, för mest av allt njöt jag i söndags när Hammarby vann över Syrianska i Superettan. Det var sån otrolig timing eftersom det var Bajen Aid-gala på Debaser. Ett supporterinitiativ för att samla in pengar till klubben som är i ekonomisk nöd. Det var slutsålt, 900 personer – 100 % Hammarbyare – som festade och kunde njuta av artister som Moneybrother, Weeping Willows och Petter på scenen. Många Bajensånger blev det..

Innan festen kollade vi matchen mot Syrianska på storbild och Hammarby vann med 2-0. Och lägligt nog passar Linus Hallenius på att göra årets mål. Det var helt fantastiskt!!!!!! Efter matchen kom laget till Debaser och hyllades. Vi firade en seger i superettan som om det vore SM-guld.. och det var underbart!

Kolla in målet här:

I går njöt jag av Chiles seger över Schweiz på en Söderkrog full av chilenare. Det var ett otroligt drag och vilken glädje!! Några timmar senare när vi var på väg hem, så åkte det fortfarande runt tutande bilar med firande chilenare..

En reaktion på ”fotbollsfester – årets mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s