fotboll, fotboll, fotboll..

Känns så himla kul att VM nu äntligen har dragit igång. Jag var ju i Sydafrika i oktober förra året när förberedelserna var i full gång – och det hade varit så grymt att vara där nu. Men kul att uppleva det i Sommarsverige också, att ha massor av roliga matcher att se fram emot att se med vänner och hemma i soffan.. Hoppas verkligen att det går bra för Bafana Bafana.

Förutom att kolla fotboll på TV, har jag varit på Årsta IP i dag och tagit bilder från Hammarby fotbolls familjedag. Hade fasat för dåligt väder, men solen sken varvat med regn och moln. Det är svårt att fota i sådant väder, men det blir coola bilder när himlen är så dramatisk. Det var supertrevligt, som alltid! Bilderna är till Hammarby fotbolls hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s