glada nyheter..

En del positiva händelser denna kväll. Henning Mankell, Mehmet Kaplan och Victoria Strand och de andra aktivister som hållits kvar på Cypern har nu fått ansluta sig till Frihetsflottan. Något försenade på grund av detta och en del annat strul, så beräknar man att skeppen når Gaza på måndag.. Vi är med hela vägen.

Sen är det fantastiskt att se hur mycket stöd som Ship to Gaza får från alla håll och kanter – och att det faktiskt får det utrymme i media som det förtjänar, det är vi som är engagerade för Palestina inte alltid så bortskämda med. Underbart!!

OCH, ikväll fick vi äntligen uppleva en hemmaseger på Söderstadion igen, när vårt älskade Bajen slog Väsby United med 2-0. Det var en magisk stämning på läktarna och en sååååå skön seger och viktiga tre poäng.

Sen har jag massor av nya läsare på bloggen tack vare Ship to Gaza – välkomna, här handlar det mest om Palestina, sen lite om Hammarby och annat som gör livet värt att leva..

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s