I dag klockan två

Är i tanken med Ship to Gaza och mina vänner som skall åka med fartygen..

I dag vid tvåtiden kommer om allt går som det ska, det svensk-grekiska lastfartyget att avgå från Grekland mot Gaza. Som jag berättade i går är min vän Kim med som representant för PGS och vi kommer att ha så mycket kontakt som det bara går. Hon kommer inte att åka med lastfartyget, utan blir kvar ännu lite till i Grekland.

Bra att TV4 finns där, såg Dror Feiler i morgonnyheterna. Han berättade att intresset från israeliska medier är stort och att israeliska TV2 kommer att finnas med på ett av skeppet.. Jag har inte hunnit läsa någon tidning än, det har ju varit många bra artiklar om projektet den senaste tiden. Bland annat skrev Per Gahrton en artikel på Aftonbladet kultur i lördags: Mankell riskerar livet för palestinierna.


Från StGs hemsida. Lastning av avsaltningsanläggningar

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s