Artikel i Fria tidningen

Nästa nummer av Palestina Nu börjar ta form. Vi har ju inte direkt teman i de ordinarie numren, men den röda tråden är apartheid. Som alltid är tiden min enda fiende, så mycket att göra. Dels fick vi veta att OECD kommer att fatta sitt beslut om israeliskt medlemskap tidigare än vad vi trodde, redan den 10 maj och vi har inte fått svar på vårt brev till Carl Bildt som vi blivit lovade.. Det där får vi följa upp typ i dag. Sen förbereder vi oss för kongress 22-23 maj.. Det blir som alltid jättekul, men många dokument som skall färdigställas..

Jag skrev en ledarartikel i gårdagens Fria Tidningen om att Israel alltid särbehandlas positivt i olika samarbeten och varför de bör nekas medlemskap i OECD. Se den här och som ni kan se pågår en diskussion där också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s