takterrassen


Utsikt från vår fina takterrass (Iphonefoto)

Vi trivs bra i våra nya lokaler på Götgatan dit vi hastigt fick flytta i början av januari när det blev en vattenläcka i gamla huset. Det är skönt att det ligger så centralt och så har vi nu ett stort gemensamt lunch- och fikarum (Afrikagrupperna, Peaceworks, Latinamerikagrupperna, Svalorna m fler), det hade vi inte i Solidaritetshuset. Många spännande diskussioner blir det med så många engagerade människor med olika kompetenser.

Det man saknar lite är uteplatsen vid Barnängen/Solhuset, det var så himla fint på gården och efter lunchen kunde man ta en liten promenad ner till vattnet eller ta båten över till Hammarby Sjöstad. MEN nu har vi upptäckt att vi har en fantastisk takterrass där man kan sitta och fika och sola och kolla ner på folklivet på Götgatan.. Det gör faktiskt livet lite lättare så här på våren..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s