Möter våren i Årsta

Sist jag skrev på bloggen att våren hade kommit, blev det snöstorm dagen efter. Nu tror jag att jag vågar skriva det igen. Snön är borta och solen värmer! I går hade haken på Medis öppnat sina uteserveringar och det var helt fullsatt. Och tänk, på tisdag är det genrep för Hammarby – på SÖDERSTATION!! Som vi har längtat!

Jag har nu bott två månader i Årsta och det känns härligt att möta våren här. Jag trivs nog ännu lite bättre än vad jag förväntade mig. Väldigt fina promenadvägar.. Och det är nära till söder också!


Medborgarplatsen igår

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s