Kampanjen mot Hennes och Mauritz etablering i Israel uppmärksammas stort

Protesterna mot att Hennes och Mauritz nu öppnar butiker i Israel har fått stor uppmärksamhet i media över hela Sverige och i många andra länder, bland annat i Israel.

I går delades flygblad utanför H&Ms butiker i över 40 länder och i samband med att en butik öppnas i Jerusalem den 16:e mars väntas fler manifestationer. I Malmö ordnades en ”modevisning” utanför en H&M-butik där aktivisterna på catwalken var iklädda militärkläder och automatvapen.

Se några av artiklarna där kampanjen uppmärksammats. Fler lär det bli!!: Sydsvenskan, Skånskan, Dalademokraten, Haaretz, y-netnews, Fria Tidningen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 reaktioner på ”Kampanjen mot Hennes och Mauritz etablering i Israel uppmärksammas stort

  1. annawester

    Ja, den har uppmärksammats stort i israeliska medier där jag bara har en länk till Haaretz där det står på engelska, det har varit i israelisk radio också, jag hänvisar till två artiklar i skånsk media, men det kommer fler. Såg alldeles nyss en notis i Metro.. Min artikel är ingen insändare, jag skriver ledarartiklar för Fria Tidningen var fjärde vecka och har gjort det med några kortare uppehåll sedan 2001. Gunnar Olofssons insändare i Dalademokraten sammanfattar kampanjen på ett strålande sätt!!

    Så oroa dig inte Tina, det kommer fler länkar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s