Expressens kampanj mot Ohly fortsätter

Expressen fortsätter sin kampanj mot Lars Ohly med ännu en pinsam artikel. ”Ohly satte sin son i friskola..” Men föräldrar sätter väl inte sina ungdomar i gymnasiet, det är väl ungdomarna själva som gör ett eget val efter att ha gått på gymnasiemässor och gjort studiebesök..?? Jag valde i alla fall mitt gymnasium själv, mina föräldrar hade nog hellre sett ett annat val. Om Ohlys barn hade valt att gå med i något annat partis ungdomsförbund, hade det då också hetat att Ohly ”satt dem där”?? Så fånigt och lågt att överhuvudtaget blanda in hans barn. Ja Annarkia inspirerade mig att kommentera det här, så läs hennes resonemang: Expressen mobbar Lars Ohly.

För att fortsätta min kampanj mot Expressens exempel på usel journalistisk så vill jag också hänvisa till Nkholski Bomba som hittat källan till Expressens bild – en rasistisk islamofobisk blogg!!!!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 reaktioner på ”Expressens kampanj mot Ohly fortsätter

 1. Stefan

  Bloggen Somjagserdet är inte ”islamofobisk”, vad nu det skulle vara. Att förhålla sig kritisk till islam kan väl inte vara fel, även om bloggen skulle vara ”fobisk”?

 2. sia

  Jag är lite häpen över borgarnas oförmåga att se
  verkligheten.
  Har vi fattat ett demokratiskt beslut att det är lagligt med friskolor, då skall även Lars Ohlys barn få gå i friskola, utan att någon skall höja ett ögonbryn.
  Detsamma gäller Rut-avdraget, är det lagligt, då är det lagligt även för Göran Persson m.fl.

 3. Pingback: Jinges Web och Fotoblogg » Politiserade ”nyheter” ?

 4. ”Tack” för omdömet ”rasistisk islamofobisk blogg”. Om sanningen är rasistisk så är jag väl skyldig till din anklagelse. Varför jag har mina invändningar mot islam (inte muslimer) kan du läsa om på i min blogg. Jag ser inifrån Rosengård vad denna religion ställer till med. Dessa är mina personliga erfarenheter och reflektioner. Men fortsätt du att blunda!

  Föresten!
  Är det jag som satte på Lars Ohly halsduken och tvingade honom att spatsera runt med den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s