dans och politik och sport

Jag har ju hejat på Gudrun Schyman i Lets Dance, jag tycker att hon har varit fantastiskt duktig, men också en viktig förebild på många sätt. Tycker det var tråkigt att hon åkte ut i går, inte helt rättvist faktiskt även om hon ändå varit kvar länge i programmet som hon själv sa.

När hon åkte ut förklarade hon att det är en bra kombination, dans och politik. Och jag förstår vad hon menar. Jag som jobbar med politik på heltid tycker också det är jätteviktigt med andra miljöer och arenor. Och för mig är det sporten som är det perfekta att kombinera med politiken. Och Hammarbygemenskapen framför allt!! (för att förtydliga, främst att kolla på sport alltså..)

I går var det Bajenkväll på Hovet. Dels var det Bajen Fans Hockeys sista match för säsongen och vi firade att de vunnit division tre Södra. Men det var framför allt en Bajenfest där föreningens olika sektioner fanns på plats, supporter grupper etc.. Matchen slutade 10-2 och det var nästan 5 000 personer på plats.

Sen var det hem och se slutet på Lets Dance, skicka iväg en röst på Gudrun men tyvärr förgäves då. Kvällen/natten slutade i sportens tecken med ett fantastiskt OS-guld i curling.. Jo, var fjärde år blir det faktiskt till att se curling och det är otroligt spännande när man väl kommer in i det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 reaktioner på ”dans och politik och sport

  1. Politik, dans och sport…

    De här ord ska vara riktiga och man måste kan det bra..Annars man bör lämna de ord…
    Du ska dansa bra och du bör kan politik bra och du bör kan sport bra ..EN politiker som var bra och dansar bra och kan sporta bra..

    Olof Palmes fotdanspolitik…Sveriges stolthet och världens bästa och sista politiker..Olof Palme..

    Frågan är : vem har jagat fredens duva?????.

  2. Pingback: Jinges Web och Fotoblogg » OS snart är över, skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s