Bajenhelg


Vlado Foto: Anna Wester

Det blev en intensiv men rolig helg som gick i grönvitt. (Förutom Thåströmkonserten då, när det gäller lagtillhörighet har han tyvärr helt fel färger). Det känns bra att ha varit utomhus en hel del, när jag nu sitter framför datorn och skall slutföra ledartexten till Stockholms Fria och jobba med Palestina Nu som skall bli klar under veckan, Inshallah!

I går var det Bajens första träningsmatch i fotboll och Degerfors stod för motståndet. Matchen spelades på Torvalla IP. Det var kallt, väldigt kallt.. men jätteroligt!! Det var mycket folk och så vann vi. 4-3 blev det. Första halvtimmen var riktigt bra, sen var det väl sådär, men det gjorde ju inget. Det kändes ändå som ett litet vårtecken att kolla på fotboll, trots stelfrusna fingrar. Och kul att träffa Bajenvänner!!

På kvällen var det som jag redan skrivit, Thåströmkonsert på Annexet. Jag tycker att det var en jättebra konsert, och jag har ju sett honom några gånger!! Sen att mötas av Ship to Gaza-vänner med banderoll och bössor vid ingången var grymt. Inför konserten låg Ship to Gaza överst på Thåströms hemsida!!

I dag var det Zinken och bandy som gällde, kanske passade vädret lite bättre för det än för fotbollen igår. Det var familjedag på Zinkensdamm. Min systerdotter som går på Hammarbys bandyskola blev tillsammans med alla små knattebandyspelare hyllade innan a-lagets match, de fick åka ett varv inför fullsatta läktare. Bajen spelade i rosa tröjor i dag, de kommer sedan att säljas och pengarna skall gå till Haiti. Och ja, vi vann den matchen också 8-3.


Bandyskolan Foto: Anna Wester


a-laget spelade i rosa tröjor i dag Foto: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s